Etiketter till olika användningsområden

Förra sommaren plockade jag och övriga familjen massor med blåbär. Det resulterade i några burkar med blåbärssylt och många blåbärspajer. Om man vill piffa till sina syltburkar lite extra kan man göra egna etiketter i ett bildprogram, skriva ut dem på papper med klisterbaksida och klistra fast på burkarna.

Här är ett exempel på etiketterna.
Maila mig om du vill ha en utskriftsvänlig pdf så skickar jag den till dig.

image46


Härlig dag i solen - Ingen tid för pyssel!

Idag har vi varit ute i solen hela dagen, och jag tror bestämt att jag har blivit lite röd på axlarna. Den här tiden på året sitter man inte lika mycket framför datorn eller symaskinen och pysslar som man brukar göra annars.

Lägger upp en bild på ett gammat projekt som jag har gjort. Fotot visar en bild på en body som jag har gjort till en kompis väninnas bebis. Det kan vara sött att göra som en egen liten logga till bebisen och trycka på en body eller t-shirt.

image45

Tyvärr har jag ingen riktig bild på Hugo när han har sin body på sig - Så det fick bli ett fotomontage.

Nya vår/sommargardiner

Village har väldigt fina tyger och gardiner. Jag har länge spanat på deras tyg "hundkex" i vitt och marinblått. Tyvärr tyckte jag att de färdiga veporna som de säljer var för dyra (ca 399 kr/st), så jag köpte 3 meter tyg istället och sydde egna gardiner. De blev kanske inte lika perfekta som färdigsydda vepor, men jag är inte så kinkig. :) Snart kanske jag syr något av det resterande tyget...

En duk? Kuddfodral kanske? Tips välkomnas. :)


image44

Det var länge sedan...

Men nu är det dags att ta upp pysslandet/bloggandet igen! Efter ett år av mycket jobb och andra saker som har tagit upp min tid har jag bestämt mig för att visa upp mina pysselprojekt igen.

Håll utkik, inom kort kommer bilder och info... :)