Vintertavlor med 80-talsstuk (?)

När vi satte upp de här tavlorna på väggen fick vi lite 80-talskänsla. De mörka ramarna i kombination med de mörka fotona kanske blev lite för mycket? Hur som helst gillade vi dem, och de får sitta kvar. Fotona kommer från en av vinterns promenader. Framkallningen gjorde jag hos Crimson, och blev helnöjd. Snabb leverans, bra internetverktyg, och bra resultat på fotona. Nu drömmer vi om att köpa canvastavlor från Crimson till sovrummet...Jag vill köpa nya kuddar till soffan också, och passar då på att fråga er: Vilken färg tycker ni skulle vara fin till våren?

Ordmoln/Ordtavlor

Nu var det dags att byta ut tavlorna i vardagsrummet igen! Det är konstigt att jag tröttnar så fort, men fotona som jag hade i de här ramarna innan har i alla fall suttit i några år...

Jag gjorde egna små ordmoln, kanske en aning mer raka och strukturerade, och ramade in. Självklart valde jag mina favoritfärger i vår: limegrönt och lavendelblått. De är enkla att byta ut till andra ord/färger till sommaren också.

För dig som vill skoja till det lite finns det bland annat
ordmoln.se att gå in på.


H&M Home

För er som är inredningsintresserade vill jag tipsa om att beställa H&M Homes katalog som kommer den 19:e februari. Den kommer även att finnas på webben, och vi får hoppas att den har några godbitar att bjuda på!

Tulpaner, tulpaner, tulpaner

Visst är de de vackraste blommorna just nu?
De lyser upp i vintermörkret, ensamma eller i form av olika dekorationer...
Synd bara att de vissnar så snabbt, har ni några tips? Några teskedar socker i vattnet brukar pigga upp dem för en dag, finns det något annat sätt?


Total Strykbräda Makeover

Vad gör man inte på vintern när man har tråkigt? Stryker all tvätt som ligger och väntar på en kanske? Eller så gör man något mycket roligare med strykbrädan, man gör en strykbräda makeover.

De ambitiösa köper ett passande bomullstyyg och klipper till/häftar fast på strykbrädan. Och de mindre ambitiösa (som jag) köper ett nytt strykbrädsöverdrag på Rusta och sätter på strykbrädan. Jag rekommenderar dock att häfta fast överdraget under strykbrädan med häftpistol. Det blir inte lika skrynkligt då...Var bara tvungen att visa vilken otrolig förändring det blev... ;)

Fint med form av hjärtan

Surfade runt lite för att få inspiration till att göra hemmet lite vårfint, det är ju ganska snart vår i alla fall... Och då stötte jag på dessa söta bakredskap på www.elsashem.se. Båda kommer från Lisbeth Dahl och passar ju alldeles utmärkt till Alla hjärtans dag. Kanske kan användas för att baka några hjärtformade muffins?
(Bilder från elsashem.se)