Böcker som ger inspiration

Härom veckan damp det ner nya böcker i brevlådan. Jag har beställt Pyssel de luxe (som jag skrivit om tidigare), White Christmas av Susanne Swegen, som är en bok på norska med mycket bilder och idéer för juldekorationer, pyssel och bakning. Boken har temat vit och enkel inredning, och är ett tips för de som är trött på allt bling bling. Själv kommer jag nog att blanda det enkla med lite bling bling i jul.

För lite mer färggrann inspiration i jul finns boken Skandinavisk jul av Birgit Kaarvig. Alla böckerna finns att hitta på AdLibris.


Jag trixar med min blogg

Just nu håller jag på och trixar med designen till min blogg. Det kan ta ett tag innan jag blir nöjd, så jag ber er att ha överseende. :)

Hej syrran, ska vi boka in en pysselkväll?


Pyssel de luxe

Gissa vilken bok jag kommer att köpa? Bloggaren Josefin Ekmans bok Pyssel de luxe - 41 vansinnigt piffiga pyssel! är en bok som jag nyss upptäckt. Finns bl.a. på Bokus. Ska bli jättekul att läsa den!
Det finns fler som gillar cupcakes...

Oj oj oj vilka cupcakes det finns på http://www.crazyaboutcupcakes.com/ ! Man får nästan prestationsångest bara man tittar på dem. ;) Recept finns tillgängliga på sidan, så den som vill ha en utmaning - varsågod!

Kul att det finns likasinnade personer som gillar pyssel/bakning lika mycket som jag! Kolla in http://bakerella.blogspot.com för massor med inspiration. Själv sitter jag och drömmer/planerar vad jag ska baka till min födelsedag. Jag har bestämt mig för att inte göra något för avancerat, det är större risk att det blir misslyckat då. :)

Cupcakes och muffins i huvudet

Idag har jag pysslat lite framför datorn. Temat var cupcakes/muffins. Cupcakes är inte bara goda, de är så fina att se på också. Om jag var cupcakesbagare skulle mitt visitkort se ut så här: (?)Mitt pysslande resulterade bland annat i en cupcakes-poster som jag kan sätta upp på väggen. Både denna och en version där receptet är utskrivet. Recept i massor finns i Leilas A piece of cake.Vill du göra Halloweeninspirerade cupcakes?
Cakes cookies and craftsshop har idéer och en shop.