Mors dag i morgon

I morgon är det Mors dag, och det är ju ett ypperligt tillfälle att pyssla lite inför. Min mamma ska få ett paket med egendesignade kort och presentetiketter som hon sedan kan ge bort till andra. Jag gillar blommotivet som jag även använde till presentetiketterna jag gjorde i april, därför har jag använt det på mina nya kort. Så här ser de ut:

Mors dag paket
Mammas paket med jag pysslar-etikett


Mors dagkort1
Ljusgrönt och vitt kort

Mors dag kort2
Ett blått och två naturfärgade dubbelkort.

Jag tycker om stenar!


Stenar som dekoration gör att man får en "naturlig" känsla i lägenheten. Här är ett sätt att använda sig av stenar som dekoration.

Stenar


Blomranka som fönsterdekoration

Mina föräldrar har problem med att små fåglar flyger in i deras stora fönster, därför har jag tillverkat en blomgirlang att hänga i fönstret. Det var ett ganska simpelt, men roligt projekt. Jag klippte ut ett antal blommor som jag skrivit ut på lite tjockare, vitt papper. Därefter trädde jag upp dem på fiskelina och hängde upp dem. Förhoppningsvis hindrar det fåglarna från att flyga in, och dessutom är det dekorativt om man tycker om blommor. Jag såg att jag omedvetet hade inspirerats av Catarina Larsson på Larsson United. Hon tillverkar verkligen jättesöta mobiler att hänga upp. Vill ha!

Blomranka

Blomma 

Tavla nummer två...

... Och så här ser tavlan ut som placerades på sovrumsväggen.

Tavla


Resultatet av mina tavlor

Hej! Jag har glömt att visa resultatet av mitt projekt att göra tavlor av Marimekko-tyg. Så här blev det, och jag är nöjd. Det behövs lite mönster för att piffa upp väggarna ibland. Det var jätteenkelt, jag tog hjälp av pappa som snickrade ihop ramar, som jag sedan spände över två lager tyg på. Jag häftade med en häftpistol, och sedan var det klart!

Marimekko-tavla